Idioma
Català, castellà i anglès (10%)
Durada en anys
D'1 a 2 anys (90 ECTS)
Data de finalització
Juny
Preinscripció
Primer període: de març a juliol. Segon període: de juliol a setembre
Orientació
Professió regulada
Atribucions
Enginyer/a agrònom/a
Horari
De dilluns a dimecres entre les 8 i les 14h
Formació amb l'empresa
El màster preveu 6 o 12 ECTS de pràctiques intensives o pre-professionals, que poden arribar a 24 si es combinen amb el Treball Final de Màster
Simultaneïtat d'estudis
Les matèries d'aquest màster es poden cursar simultàniament amb les del màster de Gestió de Sòls i Aigües, Protecció Integrada de Cultius, Sanitat i Producció Porcina i Gestió i Innovació en la Indústria Alimentària, seguint un itinerari preestablert. També amb les matèries dels màsters de Biotecnologia Alimentària de la UdG, Tecnologies Facilitadores per a la Indústria Alimentària i de Bioprocessos de la UPC i Gestió d'Empreses Tecnològiques de la URV.
Indicadors de qualitat
Dades de preinscripció i matrícula i taxes de rendiment, graduació i abandonament